Invloed: zo krijg je ze mee


Je hebt goede ideeën. Je weet hoe dingen anders kunnen. Maar hoe zorg je dat je ideeën ook gerealiseerd worden? Hoe vind je je weg in de wandelgangen en raak je niet verdwaald in organisatiepolitiek? Hoe zorg je dat het zakelijke niet te persoonlijk wordt en je lol houdt in het spel? Hoe zorg je dat je medestanders vindt en belangrijke personen meeneemt in je plannen?

Bereik resultaat

Invloed betekent je ideeën omzetten in resultaat. Dat doe je door andere mensen mee te nemen en het spel slim te spelen. Maar het gaat ook om experimenteren, uitproberen en kijken wat voor jou werkt.

Jouw droom, jouw bijdrage

Waarvoor wil jij je energie en invloed aanwenden. Wat wil jij graag betekenen, voor jezelf, je omgeving en de organisatie waar je werkt? Kortom wat wil jij betekenen in de wereld. Ik geloof in groot dromen en kleine stappen zetten.

Vergroot je invloed

Inzicht in het krachtenveld, slimme strategieën voor beïnvloeden: er zijn allerlei instrumenten die je kunnen helpen om je ideeën te realiseren en je invloed te vergroten. Handvatten die je helpen om het spel te spelen met lol en lef.

Join the conversation

Wil jij ervaringen delen? Horen hoe anderen omgaan met invloed? Of een bijdrage leveren aan het boek?
Word dan lid van de Invloed vanuit Kracht groep op LinkedIn of stuur een mail naar Linda.
In dit boekproject zoek ik in co-creatie naar slimme praktijkstrategieën en inzichten die je raken. Bovendien deel ik de kennis uit 10 jaar trainen en coachen en een levenslange fascinatie voor hoe mensen samenwerken. Als deelnemer zit je op de eerste rij.

twitter-widget.com