Voor jou?


Ben jij een enthousiaste professional? Heb je plezier in je werk en ga je voor de inhoud? Maar kom je ook weleens dilemma’s tegen, zoals:
• Hoe zorg je dat je niet alleen goed werk doet, maar dat anderen dat ook zien?
• Hoe benut je je kracht en weet je die vast te houden ook op lastige momenten?
• Hoe ga je om met machtspolitiek en blijf je trouw aan je zelf?

Dan is Invloed vanuit Kracht wat voor jou.

Waarom meedoen?

Jij bent niet de enige die zoekt naar nieuwe manieren om invulling te geven aan het werk. Als ik een ding heb geleerd van het trainen van meer dan duizend mensen, dan is het dat mensen meer kunnen dan ze denken, mits ze de juiste ‘tools’ in handen hebben.

Invloed vanuit kracht biedt praktische handvatten en inspiratie om met die dilemma’s om te gaan. Dat kan je helpen om zichtbaarder te zijn op je werkplek, inzicht te krijgen in hoe je het spel in de organisatie moet spelen, zodat je je ideeën makkelijker om kan zetten in resultaat.

Hoe werkt het?

Invloed vanuit kracht doe je niet alleen, maar met elkaar. Daarom heb ik ervoor gekozen om niet enkel een boek te schrijven (wat ik eerder heb gedaan), maar om dit in co-creatie met anderen te doen. Het is mijn non-profit project wat één ieder inspiratie en ideeën moet opleveren.

Wil jij een bijdrage leveren op welke manier dan ook? Word dan lid van de denktank Invloed vanuit kracht. Dat kun je doen door een mail naar mij te sturen of lid te worden van de Linkedin-groep Invloed vanuit Kracht. Als lid van de denktank nodig ik je eens in de anderhalve maand uit voor een inspiratiesessie. Ik leg dan mijn ideeën voor en er is volop ruimte voor uitwisseling. Heb je vragen of wil je op een andere manier aanhaken? Laat het mij weten. Je bent van harte welkom.

Help, ik heb een plan

Er is ongelofelijk veel talent aanwezig in ieder van ons, maar sommig talent wordt meer gezien, dan ander talent. Ik geloof dat als we ieders talent voluit benutten, werken leuker wordt en organisaties succesvoller. Mijn wens is om hieraan een bijdrage te leveren met dit project.

Dat Invloed vanuit Kracht niet altijd eenvoudig is, heb ik zelf ook ondervonden. Mijn plan is ambitieus, qua inhoud en qua vorm. Zo wil ik graag een community bouwen, maar heb ik daar geen ervaring mee. Bovendien moet het in de ‘overige uurtjes’ naast mijn betaalde werk als trainer en coach.
Het leuke is dat ik daar zelf ook veel van leer. Bijvoorbeeld om gewoon aan de slag te gaan, kleine stappen te zetten en om hulp te vragen. Ik vind het vreselijk leuk om te zien, wat dat aan inspiratie en energie bij mij en anderen losmaakt.
In dit project combineer ik mijn kennis uit boeken en onderzoek met ervaringen uit de praktijk van mijn deelnemers en mijzelf. Juist het combineren van kennis met praktijkervaringen zorgt volgens mij voor meerwaarde.

Juist nu! Werken vanuit kracht

Werken vanuit kracht is juist nu van groot belang. De oude manier van werken met de focus op controle werkt niet meer. Het is tijd voor een nieuwe manier van werken, waarbij het accent ligt op vertrouwen, verbinden en authenticiteit. Passie, creativiteit en diversiteit zijn bewezen succesfactoren voor bedrijven. In de toekomst hebben we alle talent hard nodig. Er zijn een heleboel ideeën over hoe het anders kan, maar daar heb je pas wat aan als je ze toepast. In dit project wil ik medewerkers de inspiratie en handvatten geven om met elkaar te bouwen aan de toekomst van werk.

twitter-widget.com