Zichtbaarheid: laat zien hoe goed je bent


“Als je maar hard genoeg werkt, dan wordt je talent wel gezien.” Het is een mooie gedachte, maar helaas niet altijd de praktijk. Als je niet zichtbaar bent, wordt je over het hoofd gezien en krijg je niet de erkenning die past bij wat je doet.

Laat zien hoe goed je bent

Waarom zou je niet laten zien hoe goed je bent? Als anderen weten wat jouw kracht is, kunnen ze daar ook gebruik van maken. Je hoeft jezelf niet eindeloos op de borst te kloppen om te laten zien hoe goed je bent. Met als resultaat dat jij waarschijnlijk klussen krijgt waar je jouw talent in kwijt kunt. Dus stap uit de schaduw en laat zien wat je in huis hebt.

Jouw unieke stem

Zichtbaarheid om zichtbaar te zijn is leeg. Bij Invloed vanuit Kracht wordt je zichtbaar langs de lijn van de inhoud. Je bent je bewust van jouw toegevoegde waarde en laat jouw unieke stem horen aan de wereld.

In de lift

Elkaar versterken is een belangrijk uitgangspunt. Het is zo veel makkelijker om elkaar omhoog te helpen, dan in je eentje voort te ploeteren.

Vind je eigen weg

Bij invloed vanuit kracht gaat het erom zichtbaar te zijn en trouw te blijven aan je eigen waarden en stijl. Het gaat erom creatieve manieren te vinden om je zichtbaarheid te vergroten en lol te hebben in het proces. Kortom je eigen weg te vinden en te bewandelen.

Join the conversation

Wil jij ervaringen delen? Horen hoe anderen omgaan met hun kracht? Of een bijdrage leveren aan het boek? Word dan lid van de Invloed vanuit Kracht groep op LinkedIn of stuur een mail naar Linda.

In dit boekproject zoek ik in co-creatie naar slimme praktijkstrategieën en inzichten die je raken. Bovendien deel ik de kennis uit 10 jaar trainen en coachen en een levenslange fascinatie voor hoe mensen samenwerken. Als deelnemer zit je op de eerste rij.

twitter-widget.com